Præsentation


Mette Finderup har skrevet over 60 bøger for børn og unge, men hendes egne yndlingsgenrer er de mytiske fortællinger og fantasy-litteraturen.
Hendes dramatiske serie Den Grønne Ø om vikingepigen Gyrith, der bliver forbandet af kærlighedsgudinden Freja, har mange voksne læsere, og har vundet flere priser.
Mette er ’opvokset’ i den stærke danske rollespilstradition, og måske er det derfor, hendes personer er kendte for at have mange facetter. De har både kanter og temperament, man kan skære sig på, og de slås ikke kun med ydre fjender, men har oftest også indre dæmoner at bekæmpe.

ASPE – Fire børn i Heltelære
For 30 år siden reddede en gruppe venner hele verden. De blev belønnet med guld og hæder, og en af dem, troldkvinden Erina, købte sig et gods, hvor hun nu bor sammen med sin elverkæreste. I mellemtiden er hun blevet midaldrende. Hun kan ikke længere tage ud på de vilde eventyr, og hun KEDER SIG. I hvert fald, indtil hun en dag får en fremragende ide: ”Jeg vil finde fire forældreløse børn og bringe dem til mit hus. Jeg vil lære dem ALT om at trylle, snige og kæmpe. De bliver verdens sejeste børn, og de skal redde verden i mit sted!”
Kom og hør om Mette Finderups nye fantasyserie ”for 11-årige i alle aldre”.

Signering af bøger sker på Mette Finderups egen stand i Riddersalen.