Præsentation


Katja Berger er født i København og opvokset i henholdsvis Hovedstaden og på Falster. Hun er udlært boghandler og senere uddannet i marketing. I dag bor hun i København, hvor hun arbejder med tekstforfatning og digital marketing.

Katja har altid haft en livlig fantasi og fandt sin kærlighed til det skrevne ord i folkeskolen, hvor mobning skilte hende fra de andre elever. Efter års pause fra bøgernes verden, vendte hun tilbage, og i tiden som boghandler begyndte idéerne at spire.

Katjas debutroman De 7 synder (2016) udforsker både den måde, vi ser os selv på, men også hvordan vi behandler vores medmennesker og vores verden. De 7 Synder er ikke kun en fantasyroman for unge, men også historien om at finde sig selv og leve med sine valg. Katja betegner selv romanen som en udviklingsroman for både karakteren Kane og sig selv. En udvikling, som Katja følger op på i fantasytrilogien Fortællinger fra Døden. Første bind Sjælehenteren udkom i 2017, og andet bind, Døden lyver aldrig, udkommer september 2018. Serien har fokus på tro, opofrelse og medmenneskelighed.

Sommetider kan kun et menneske redde djævlen fra englen
Oplev et spændende foredrag hvor myter vækkes til live og Katja Berger tegner et levende billede af døden. Katja er aktuel med Døden lyver aldrig – fortsættelsen til bestselleren Sjælehenteren. Med Dommedag på vej, må Raven tage til Hades, men hvad gør man, når ingen taler sandt, og fjender bliver til venner? Vil Raven klare det, når Himlen og Helvede kulminerer for alvor?
Katjas værker er sammenlignet med Den Store Djævlekrig og Dødens instrumenter, samt serierne Supernatural og Lucifer.