Præsentation


Karen Inge Nielsen er født i 1978 og opvokset på Vestsjælland, hvor hun også i dag er bosat med sin mand og to børn. Hun blev uddannet bioanalytiker i 2003 og har arbejdet indenfor specialet patologi lige siden. Selv er Karen Inge Nielsen utrolig glad for at læse og synes, det er en måde fantastisk måde at lukke op for flere dimensioner at anskue ting på - og her er fantasy en hel unik mulighed for at lade fantasien folde sig ud - for både læser og forfatter.

Karen Inge Nielsen trådte ind på den danske forfatterscene i 2017 med de roste ungdomsromaner Ravneskrig og Natspindlerens Dødsmærke.
Fascinationen af det okkulte har altid ligget dybt i hende, og i den helt nye serie Djævlepassagen har hun ladet sig inspirere af især dæmonbesættelse og eksorcisme.
Hør hvordan elementer fra klassisk ghosthunting og katolsk djævleuddrivelse blandet med 1600-tallets frygt for troldfolkets pagt med Djævlen og naturens kræfter har givet inspiration til hendes mørke fantasy-serie, der udkommer på Fantasyfestivalen.