Præsentation


Jan Kjær er født i Aarhus, og uddannet som grafisk designer. Han har arbejdet som AD assistent på et reklamebureau, og arbejdet freelance hos LEGO med alt fra logo-illustrationer og tegneserier, til reklamefilmsinstruktion og konceptudvikling.
Fra 1996 til 1998 gik han på tegnserieskolen The Joe Kubert School i USA, og fra 1999 til 2002 arbejdede han som koncept- og storyboard-tegner i Hollywood.
Han debuterede med sin første bog, Manga - 20 tips & tricks, i 2004, og siden er det blevet til over 46 bøger, og udgivelse i 15 lande.

Lørdag
Jan Kjær tegner og fortæller

I sit foredrag fortæller Jan Kjær om, hvordan man bliver professionel forfatter og tegner, og hvilke veje han har taget for at komme dertil, hvor han er i dag.
Det hele er krydret med sjove og skøre anekdoter fra hans tid som tegner i Hollywoods filmbranche og som konceptudvikler hos LEGO.
Med udgangspunkt sine egne Taynikma-bøger og illustrationer gennemgår Jan, hvilke tricks man bruger som tegner for at lave fængende illustrationer.
Foredraget er underholdende og lærerigt, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.
Målgruppen er børn fra 9 til 12 år.
Signering sker på Jan Kjærs stand.

Søndag
Pas på Nomerne kommer

Dette foredrag har fokus på Jan Kjærs prisbelønnede serie om Nomerne. Det hele starter med en underholdende Nomer-quiz, så alle får kendskab til figurerne fra bøgerne. Så fortæller Jan Kjær om de tophemmelige nomer-projekter, han er i gang med nu. Og han viser filmklip på det allerførste forsøg på en Nomerne TV-serie. Til sidst slutter Jan af med at tegne en tegning som børnene finder på. Foredraget er underholdende og lærerigt, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.
Målgruppen er børn fra 6 år til 10 år.
Signering af bøger sker Jan Kjærs stand