Præsentation


Mød forfatteren til en serie af internationalt format

Forbered dig på en rejse ind i en verden, der ikke er set før i dansksproget fantasy. Du får hæsblæsende spænding, dramatiske kampe og sanselig erotik i en verden fuld af sci-fi teknologi, magi og mystiske væsner. Traia Trilogien er helt sin egen. Selv som garvet fantasylæser vil du blive revet med, når du begiver dig ind i forfatter A. Runes science fantasy univers.
Det er et episk drama om livets store spørgsmål. Om dybe venskaber, store valg og skæbnesvangre vendepunkter. Om magt og moralske dilemmaer. En stort anlagt fortælling, der tog sin begyndelse med Natdværgen i 2011. Siden kom Blodsværmen, der blev kaldt en bog af internationalt format og anmeldt som en af årets bedste udgivelser i 2014.
Med Ildtågen, der udkommer på dette års Fantasyfestival, er serien komplet.  

Mød universets skaber
Hør om tilblivelsen af Traia Trilogien, der tager tråden op fra de store, udenlandske fantasy og sci-fi forfattere som J.R.R. Tolkien og Frank Herbert. Forfatter A. Rune har skabt et originalt univers med guder og mystiske væsner, sanselig erotik og dramatiske kampe i en verden fuld af magi og sci-fi teknologi.
Traia Trilogien er en intens og altopslugende historie. Et episk drama om livets store spørgsmål. Om vigtige valg og skæbnesvangre vendepunkter. Om magt og moralske dilemmaer.
Ildtågen er sidste bog i serien. Den udkommer under dette års Fantasyfestival, og i den anledning kan du høre boganmelder Emil Blichfeldt interviewe forfatter A. Rune om, hvordan han over to årtier har udviklet det fantastiske univers.

www.arune.dk
www.facebook.com/fantasybog