Sådan var det ikke i bogen!

Filmatiseringer og litteraturen

Efter Game of Thrones’ sidste afsnit er kørt hen over skærmen i rigtig mange hjem verden over, sidder man tilbage og venter på George R.R Martins skrevne udgave af ditto. Spørgsmålet melder sig, hvad vil gå mest over i historien? Bøgerne eller filmatiseringen? Hvad ender med at betyde mest for genren? Vi har sammensat et skarpt panel bestående af Boris Hansen, Mads Brynnum, Thilde Maj Holgersen og Filmsnak. Gitte Højmark Pedersen er moderator og forsøger at styre panelet sikkert i havn.