Til forfattere

Hvad er Speakers' Corner

Speakers' Corner er et tilbud til såvel nye fantasyforfattere som allerede etablerede. Eneste krav er at forfatteren har udgivet min. 1 fantasybog.

Lørdag 16. og søndag 17. september kan forfatterne skrive sig op til at holde foredrag á 15 min. om deres bøger.  Forfatterne vælger selv det/de tidspunkt(er) der passer dem bedst, og skriver det på oversigtsplanen. Det er muligt for forfatterne at få tildelt et tidspunkt på forhånd ved at henvende sig til Fantasyfestivalen på festivalens mail, hvis de foretrækker det. 

Derudover har forfatterne mulighed for at sælge deres egne bøger ved en stand uden for Speakers' Corner. Her kan de også signere bøger efter ønske. Det er ikke et krav at de forfattere der holder foredrag også selv sælger deres bøger i standen ved Speakers' Corner, men vi anbefaler at forfatterne ellers allierer sig med deres forlag, hvis forlaget har en stand, eller med den deltagende boghandler, Arnold Busck i Esbjerg, så festivalsgæsterne har mulighed for at købe bøgerne med hjem.

De deltagende forfattere præsenteres på Fantasyfestivalens hjemmeside, fantasyfestival.dk, samt på festivalens facebook-side  https://www.facebook.com/fantasyfestivalen på lige fod med de andre deltagende forfattere.

Der gives ikke honorar til de deltagende forfattere, men forfatterne får en gratis billet til festivalen samt frokost på de dage de deltager.

Tilmelding skal ske til fantasyfestival@esbjergkommune.dk hvor det også er muligt at bede om yderligere information.