Deltagende forfattere

Christina Ramskov


Christina Ramskov (f. 1989) bor I Hjallerup i Nordjylland. Hun er ordblind, men har ikke ladet det begrænse drømmen om at blive forfatter. Hun udkommer på forlaget Mellemgaard. Hun har skrevet Fønixens hjerte, Englevinger og udkom i 2016 med Sjælens rose.  Derudover er hun netop blevet færdig med sin fjerde bog, som forventes at udkomme til efteråret.

 

Peter Ahlen


Gennem 8 år arbejdede jeg som folkeskolelærer og helt tilfældigt havnede jeg en dag som vikar i en 4. klasse hvor de alle var i gang med at læse Skammerens Datter. I kedsomhed greb jeg selv en bog og begyndte at læse. Det var starten på afhængighed og stor passion for Fantasygenren. Kort efter havde jeg læst alle 4 bind og var straks på jagt efter den næste bog serie. Jeg har altid selv været glad for at skrive og en dag tænkte jeg: Det kan vel ikke være så svært at skrive en fantasy bog og så satte jeg mig ned og begyndte at skrive. Det skulle vise sig at det alligevel ikke var helt så let og tog en del længere tid end jeg først havde regnet med. Jeg arbejder ikke længere som lærer, men derimod i filmbranchen, som idemand og udvikler hos filmselskabet Zentropa,

Min første bog Fuglepigen – den sorte tåge er netop udgivet og jeg håber på og drømmer om at få lov at skrive bind 2 og 3 da det er tænkt som en trilogi. Samtidig drømmer jeg selvfølgelig om at filmatisere hele serien en skønne dag.

 

Sabrina Mose


Sabrina Mose er opvokset i Ringsted, men bor nu i Odense sammen med sin mand og sine to piger. Hun har altid elsket at læse og har stort set læst alle genrer. Langsomt er ønsket om selv at skrive begyndt at spire, og i december 2014 debuterede hun med "Rejsen til Julemandens værksted". En fantasybog for større børn.
Sabrina elsker fantasyverdenen, for der kan man selv som voksen få lov til at lege og drømme sig væk. Der er ingen begrænsninger, hvilket også betyder, at Sabrina aldrig selv helt ved, hvordan hendes bøger vil ende. Sabrina er aktuel med "Heksedatteren", som primært henvender sig til unge og young adults.
Sabrina er blandt andet uddannet socialpædagog med speciale i natur og idræt. I sin fritid træner hun sin ældste datters fodboldhold.

 

Henrik S. Harksen og Rasmus Wichmann

Rasmus Wichmann og Henrik S. Harksen fortæller om Conan Barbaren og Cthulhu Mythos, som har sin oprindelse hos de to pulp-forfattere Robert E. Howard og H. P. Lovecraft. Forfatterne korresponderede med hinanden og inspirerede hinanden utrolig meget, og de lånte endda hinandens koncepter i deres ellers forskellige forfatterskaber. Det var med til at skabe en særlig spænding i begges historier. Rasmus og Henrik kommer også ind på hvordan den kombination var med til at skabe en særlig sword & sorcery fantasyvariant, som kan kaldes dark fantasy. En undergenre, som stadig lever i bedste velgående, både som skønlitteratur og som rollespil.

 

Bogsnak m. Nanna Foss og Boris Hansen

Kom med #BagomBøgerne

Nanna Foss (SPEKTRUM-serien) og Boris Hansen (PANTEON-SAGAEN) inviterer bag kulisserne på deres testlæsersamarbejde. De byder på sjove anekdoter fra deres fælles skrivecamps rundt omkring i landet - og afslører måske noget om hinanden og deres serier som du ikke vidste i forvejen.

De svarer også på spørgsmål som: “Bliver man ikke helt vildt træt af hinanden når man sidder sammen i en kælder og skriver en hel uge?” - og fortæller hvordan det er at dele deres skriveproces med læserne på de sociale medier.

 

Haidi Wigger Klaris og Christina Bonde

Kom og mød Tellerupforfatterne Christina Bonde og Haidi Wigger Klaris når de sammen fortæller om deres nyeste bøger klokken 11.30-12.00, lørdag den 16. september 2017 på Speaker’s Corner.

Deres udgivelser omhandler på forskellig vis kontakt med den åndelige verden. Christina og Haidi vil give os indblik i, hvordan de hver især har arbejdet med den paranormale dimension i deres fortællinger.

Christina Bonde udkom med SJÆLEVÆRT i maj 2017. Sjælevært er en romantisk spøgelsesfortælling, som byder på masser af spænding og mystik. Christina vil blandt andet fortælle om ideen bag historien, som bygger på søvnforstyrrelsen ’Night terror’.  

Haidi Wigger Klaris udkommer i 2018 med en ny bog under arbejdstitlen ÅNDEHVISKEN, hvor kærlighed, venskab og paranormal aktivitet er bærende elementer. Haidi vil blandt andet fortælle om hvordan hendes fascination af den spirituelle verden har givet inspiration til historien samt lidt om de personer hun har været i kontakt med i forbindelse med research,

Læs mere om Christina Bonde:  www.christinabonde.dk eller følg hende på facebook: https://www.facebook.com/forfatterchristinabonde

Læs mere om Haidi Wigger Klaris: www.haidiwiggerklaris.dk eller følg hende på facebook: https://www.facebook.com/HaidiWiggerKlaris