Eventyrernes Laug - Drop in rollespil

Vil du være en ægte eventyrer?

Eventyrernes Laug byder velkommen til folk fra nær og fjern!

Meld dig til optagelse i Eventyrernes Laug! Vi optager kun de modigste, de mest snu og de mest eventyrlystne. Få aktivitetsarmbånd på og find Eventyrernes Laugs hovedsæde på markedspladsen for at få din første opgave!

Eventyrernes Laug – det eneste sted, hvor du kan blive en ægte eventyrer! Siden etableringen af det magiske universitet Artes Magicae har Eventyrernes Laug slået sine folder på den livlige markedsplads. Vi drager på eventyr i magiske og mystiske verdener, vi løser gåder, betvinger mytiske væsner – og vi er altid klar til at modtage nye aspiranter og se om de kan klare prøverne!
 

Bøgernes Herre
Tag med Ripen Liverollespil på en eventyrlig rejse gennem katakomberne!
Oplev bøgerne komme til live, udforsk de snørklede gange og besejr bøgernes herre.
Få et uforpligtende indblik i hvad rollespil kan være for en størrelse, og deltag på det niveau som du finder passende.
Vi håber på at kunne give en oplevelse til både gamle og unge!
 

Ripen på Markedspladsen
Ripen Liverollespil er selvfølgelig også på pladsen. Men hvad der præcist sker henligger i mørke mystiske tåger, der først afsløres på festivalen.
 

Troldkvindens trylledrikke
Du tiltrækkes af den sødlige duft af aromatiske urter, men frygter også hvad der venter dig i det røgfyldte mørke i troldkvindes telt.
Troldkvinden står ved den store gryde og rører rundt, men hun er løbet tør for vitale ingredienser til hendes bryg og har brug for din hjælp.
Tør du tage chancen og begive dig rundt på festivalområdet for at skaffe de manglende ingredienser, for til sidst at brygge en magisk eliksir? – og smage på den?
 

Magiske amuletter
De store kæmper, der kan mase dig med et forkert fodtrin, sultne orker på jagt efter det næste måltid, de ildspyende drager der hærger landet eller en almindelig omgang influenza. Der er mangt og meget der vil forsøge at stoppe eller besværliggøre din rejse i Eventyrernes Laug.
Markedspladsens munke har igennem studier af gamle tekster og sagn, fundet frem til en række magiske symboler, der kan hjælpe dig på din færd. Præg disse symboler på din egen amulet og tag den med som hjælp på din videre rejse. For ekstra styrke, besøg Ildsmeden og få præget endnu en amulet i metal!
 

Tryllestavstræning
Du har længe haft en fornemmelse inden i dig selv som du ikke har kunnet placere. Men jo længere du kommer på din færd, jo mere sikker bliver du - Du har magien i dig!
Men hvordan skal den bruges?
Et telt på markedspladsen er omgivet af stor mystik og når du nærmer dig det, kan du mærke magien i dig vokse. I dette telt huserer troldmænd og kvinder, der har valgt at hellige deres liv til at undervise unge eventyrere.
Hvis du vælger at følge deres skole, er første trin på vejen, at finde den stav der passer til magien i dig. En test udarbejdet af de ældste og klogeste af mestrene, hjælper med at finde det rette svar og udvælge den følgesvend der skal med dig på dine videre eventyr.
En stav er ikke meget værd uden træning, så du får henvisninger til det hemmelige sted på markedspladsen hvor træningen foregår. Her undervises i de gængse besværgelser og håndbevægelser, og måske er du så heldig at opleve udviklingen af en hel ny trylleformular.
 

Kamparena og bueskydning
Er du nu helt klar til at tage på eventyr eller skal du lige kigge forbi Lords Assemblys kamparena og bueskydningsområdet. Her kan du tage en lille træningsdyst eller finpudse dit sigte.
 

Dragon Inn
Ved Dragon Inn kan du ikke blot slukke tørsten og stille sulten. Du kan også øve dig i at tyde runeskrift, så du kan læse ældgamle magiske værker.
 

Fortællinger ved ildstedet
Der er visdom i fortællinger. Enhver eventyrer kender vigtigheden af, at blive klogere – og underholdt samtidigt. Grib et godt glas fra Den Dansende Dværg og slå enden i sædet ved bålet.

 

 

Bordrollespil


Elsker du at læse fantasi, og har du nogensinde drømt om selv at være helten?
Så er bordrollespil muligvis noget for dig.
Bevæbnet med fantasi vover du dig, alene eller med venner, ind i en verden, hvor det eneste, der begrænser jer, er jeres fantasi, og jeres historie.
Esbjerg Ungdomsskole inviterer dig til at kigge forbi, og enten se en gruppe spille rollespil, eller prøve selv.
Hvad skal din historie være? Hvem er den helt? Og hvilke fantastiske udfordringer venter dig?
Esbjerg Ungdomsskole har i mange år haft et rollespilshold, som afholdes hver tirsdag aften i det meste af vinterhalvåret. Har du interesse i at være med, kan du høre mere på Fantasyfestival, eller finde os på www.esbu.dk