Bøgernes Herre


Tag med Ripen Liverrollespil på en eventyrlig rejse gennem Det Magiske Universitets-kælder! Oplev bøgerne komme til live, udforsk de snørklede gange og besejr bøgernes herre.

Få et uforpligtende indblik i hvad rollespil kan være for en størrelse, og deltag på det niveau som du finder passende. Vi håber på at kunne give en oplevelse til både gamle og unge!

Ripen er en ripensisk rollespilsforening der er drevet af frivillige. Vi spiller i Tangeskov i Ribe og arrangerer en bred vifte af special-scenarier, samt vores månedlige kampagner "Ekspeditionen til Ramvalt" og "Rosenlunden". Se mere på Ripen.dk, hvis du vil være med!

 

Eventyrernes Laug - Drop in rollespil


Kalder alle vordende troldmænd og troldkvinder! Er du magikerspire? Så kan du igen i år komme med på eventyr sammen med Eventyrernes Laug og tage eventyrerprøven!

Har du modet, visdommen og evnerne til at klare det?

De garvede rollespillere fra Lords Assembly Esbjerg står klar til at føre dig igennem prøverne.

Husk, slå et smut omkring børneaktiviteterne og få lavet det helt rigtige udstyr og lad eventyret begynde!
 

Om Lords Assembly

Lords Assembly er en rollespilsforening, der, udover rollespil, også beskæftiger sig med kort og figurspil. Den er beliggende i Kirkegade 4 i kælderen i Esbjerg midtby.

Vi beskæftiger os med mange forskellige former for spil, blandt andet vores eget udviklede Live Rollespilsystem, traditionelt rundt om bordet rollespil, Warhammer Fantasy, Warhammer 40K, Magic the Gathering, Warmachine/Hordes, Star Wars, Epic og flere.

Den anden lørdag i hver måned holder vi liverollespil: Sagaen om Østskoven.

 

Bordrollespil


Man behøver ikke altid drage langt væk, for at opleve eventyr.
Esbjerg Ungdomsskole giver dig et indblik i bordrollespillets verden (også kendt som pen&paper) med eventyr i Dungeon and Dragons (5th edition) eller Ulvevinter verdenerne.
Kig ind i Dragehulen og spil med.