Velkommen til Kunstnerhjørnet

Velkommen til Kunstnerhjørnet

I Riddersalen kan du besøge Kunstnerhjørnet. Her har du en unik mulighed for at se illustratorer og kunstnere arbejde, købe deres værker og få en snak. Der er også mulighed for at sætte sig og tegne selv ved de opstillede borde.

Mød blandt andet Jørgen Bech Pedersen (Bech Art) og Kristian Nüsser (KNart). Jørgen har deltaget i Fantasyfestivalens messe de foregående år, og Kristian var med i 2016. De foreslog festivalen, at oprette et særligt område for illustratorer og kunstnere, og det synes vi var en fremragende idé.

Stande


Sun Creature Studio v. Mikkel Mainz

Tales of Alethrion er en 2D fanntasy webserie som blev skab i Sun Creature Studio af Mikkel Mainz og Kenneth Ladekjær. Det startede med afgangsfilmen The Reward fra The Animation Workshop, og blev senere kendt og fortsat ved hjælp af 2 Kickstarter kampagner, begge lígger på top 10 over de mest succesfulde danske Kickstarter kampagner.
OBS. Kun lørdag 16. september.


Mads Brynnum og Mads H. Johansen

Mød forfatter og illustrator bag bogen Når en drage drager ud.
OBS. Kun lørdag 16. september.


BRETH Design v. Mette Breth

Mette er freelance illustrator og står efterhånden bag et utal af fantasy udgivelser. Blandt andet har hun skabt forsiderne til Malene Sølvstens Ravnenes hvisken og Sidsel Sander Mittets MORIKA trilogien. Mettes illustrationer er ofte en blanding af fotomanipulationer og digital kunst, som kreeres i hendes digitale mørkekammer, også kaldet Adobe Photoshop.
Udover en snak kan du på Mettes stand også få et visuelt indblik i hendes digitale proces - ‘når en digital manipulation bliver til’. Herudover har Mette lovet at slæbe en masse lækker merchandise med - hvoraf noget er kreeret specielt til de besøgende på messen.


SilverGlass v. Sophie Grunnet

Sophie er en eventyrlig kunsthåndværker. og tegner bosiddende nær Århus. Temaerne i hendes værker strækker sig fra science-fiction til steampunk, men hendes hjerte har altid banket mest for fantasygenren. Hendes værker består for det meste af farverige illustrationer og små magiske lerdøre, der leder til alverdens steder . Inspirationen kommer blandt andet fra rollespil, film, myter og andre gode fortællinger - for hun er nemlig en stolt nørd, der elsker at kombinere sin passion med sine kreative udfoldelser.


Bech Art v. Jørgen Bech Pedersen

Jørgen illustrerer bøger og spil indenfor fantasygenren og har en særlig interesse i den nordiske folketro, som han også holder foredrag om til festivalen. På hans stand kan man købe hans værker og følge med i hans tegneproces.


KNart v. Kristian Nüsser

På Kristians stand kan man følge hans tegneproces og få sig en snak.


TegneBjarne v. Bjarne Svoldgaard Nielsen

Bjarne er freelance illustrator, grafiker og kunstner. Han har blandt andet været med til at lave Pixeline og illustreret Fuglepigen - Den sorte tåge af Peter Ahlén.


Duo Bragi

Slå dig ned i Kunstnerhjørnet og lad musikken føre din hånd når du tegner eller skriver, når Duo Bragi spiller En Fuglefantasi. Læs mere om koncerten her.

Om Duo Bragi:

Nordisk blokfløjteduo: Sveinrún Eymundsdóttir og Stine Benjaminsen.

Duoen spiller alt fra tidlig barokmusik til moderne japansk blokfløjtemusik. Derudover udvikler de koncerter, hvor elektronik og improvisation er vigtige bestanddele, og hvor deres stemmer og kroppe bringes i spil.

- et samarbejde mellem Fantasyfestival, Duo Bragi og Esbjerg Kunstmuseum.


Stinna Weisberg Danger

Stinna er en 19-årig tegner fra Esbjerg, der netop er dimitteret fra gymnasiet og er dybt begejstret for fantasy. Hendes foretrukne våben er en sort tusch og med inspiration fra bøger og film strækker hendes kontrastfyldte tegningers motiver sig lige fra drager til troldkvinder. Ved hendes stand kan du se hende arbejde, købe prints af hendes værker og få en snak om tegning såvel som det nyeste afsnit af Game of Thrones.